Onze praktijk

Missie van de praktijk

Tandarts Spreij wil een servicegerichte praktijk zijn die haar patiënten algemene tandheelkunde van hoogwaardige kwaliteit biedt. Wij vinden het belangrijk dat onze praktijk toegankelijk is voor alle mensen, groot, klein, jong en oud. Een gezond gebit is voor iedereen van belang; daarom krijgt elke patiënt een persoonlijk behandelingsplan.

 

Preventie is een van de belangrijkste schakels binnen de tandheelkunde; samen met de patiënt streven wij dan ook naar een gezond, esthetisch verantwoord gebit.

Visie van de praktijk

Als tandheelkundig team binnen een tandartspraktijk ben je niet alleen professioneel zorgverlener die patiënten behandelt. Elke patiënt krijgt een individuele aanpak met uitgebreide service, kwalitatief hoogstaande tandheelkundige zorg, waarbij we voortdurend streven naar perfectie en duurzaamheid. We volgen nauwkeurig de laatste tandheelkundige ontwikkelingen en passen onze behandelingen daarop aan.

 

Gedreven door de passie en de uitdagingen voor het vak, wetenschappelijk onderbouwd en met de maximale inzet, worden samen met de patiënt de juiste keuzes gemaakt voor het gebit.

 

Tandarts Spreij vindt het belangrijk dat de patiënt zich op zijn/haar gemak voelt. Wij zorgen voor een heldere structuur, zodat wij effectief en efficiënt kunnen werken.