Update Coronavirus

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij de tandarts of mondhygiënist? Doe dit dan altijd telefonisch, zo voorkomt u dat u zich onnodig in de praktijk begeeft. Tijdens het maken van zo’n telefonische afspraak zal de baliemedewerkster u een aantal vragen stellen. Bijvoorbeeld of u de afgelopen 2 weken mogelijk symptomen van het coronavirus heeft gehad. Hieronder valt verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid en koorts (meer dan 38 graden Celsius).

Daarnaast willen wij u geruststellen dat onze tandartspraktijken al jaren gespecialiseerd zijn op het gebied van besmettingsrisico’s en het werken met strikte hygiëneprotocollen. Wat wel nieuw is voor iedereen is de 1,5-meter samenleving. Om deze reden hebben wij een aantal maatregelen genomen, namelijk:

–        Het dragen van een mondkapje is verplicht.

–        Er kunnen max. 3 tot 4 personen plaatsnemen in de wachtkamer

–        De balie is afgezet met een rode markering, zodat u gepaste afstand kunt bewaren tot de assistente

–        De toiletten zijn gesloten, wij verzoeken u thuis uw tanden te poetsen

–        Uiteraard schudden wij geen handen. Wij verzoeken u wel vooraf in de wachtkamer uw handen te desinfecteren.

Naast deze maatregelen verzoeken wij u om zoveel mogelijk alléén te komen en op het afgesproken tijdstip. Ouders, familie of begeleiders worden verzocht buiten of in de auto te wachten.

Voor meer informatie omtrent de maatregelen binnen onze praktijk kunt u onze video bekijken: youtu.be/NMAjYwnPYMk

Wij hopen dat u met ons samen mee wilt werken aan een veilige zorgplek, voor uzelf en onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar en hopen u in goede gezondheid te mogen ontvangen in onze praktijk.

Team Tandarts Spreij